Tjedan društvenih igara i radionice “Seksualnost i ja” u udruzi Cinaz

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ i u drugoj polovici siječnja organizira razna događanja namijenjena svim zainteresiranim mladima.

Najprije od 19. do 21. siječnja slijedi Tjedan društvenih igara. Ako vam je dosadno ili ne znate kud bi sa sobom, ekipa nije za ništa, a vani pada kiša, u organizaciji Kluba mladih Klooz možete se zabaviti svake večeri igrajući Pictionary, Scrabble, Uno, Milijunaš itd. Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako to želite. Očekuju vas topli čaj i keksići!

Potvrdite svoj dolazak za dan i termin koji želite na e-mail: [email protected] ili na telefon 315-673. Pronaći ćete ih na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Nakon Tjedna društvenih igara, udruga CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u suradnji s udrugom Kreativne adaptacije Vas pozivaju na radionice pod nazivom “Seksualnost i ja”.

Na radionicama će polaznici moći promišljati o vlastitoj seksualnosti, stavovima i vjerovanjima, ponašanju te zajednički tražiti odgovore na postavljena pitanja. Cilj radionica je detabuizirati i destigmatizirati pojedina pitanja vezana uz seksualnost i seksualno zdravlje i potaknuti zdravi psihički razvoj mladih.

Ciklus od tri besplatne radionice će voditi Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagoginja, Gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja u edukaciji (Udruga Kreativne Adaptacije).

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 1 do 1.5 sati, a prva radionica će se održati u utorak, 26.1.2016. u 18 sati u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Svi zainteresirani mladi u dobi od 15 do 30 godina mogu se prijaviti do ponedjeljka, 25.1.2016. do 13 sati putem ove prijavnice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...