Mondo Nuovo i Porat organiziraju besplatne radionice “Pozitivna mama, pozitivan tata”

Terapijska zajednica Mondo Nuovo u partnerstvu s udrugom Porat organizira besplatne radionice na temu pozitivnog roditeljstva, namijenjene roditeljima koji su rehabilitirani ovisnici, onima koji su prošli programe u terapijskim zajednicama, ali i svim roditeljima koji nisu imali problem ovisnosti, a žele steći nova znanja i vještine.

Cilj radionica je osnažiti roditelje u obavljanju njihovih roditeljskih odgovornosti i kapaciteta, s naglaskom na prevenciju ovisnosti. Radom s roditeljima doprinosi se suzbijanju i sprječavanju pojave ovisnosti kod djece i mladih te njihovog rizičnog ponašanja vezano uz eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti.

Radionice će se održavati jednom tjedno tijekom dva mjeseca, odnosno četvrtkom u 18 sati u prostorijama zajednice Mondo Nuovo, Josipa Jovića 1 (Mjesna zajednica Ričine). O Organizatori pozivaju sve zainteresirane roditelje da se jave na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 098 610 609.

Roditelji koji uspješno odrade radionice, za nagradu će sa svojom djecom poći na izlet u prirodu, u Sokolarski centar Šibenik, a predviđeno je i druženje roditelja i djece uz kino i kolače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...