Parni valjak unplugged u Arsenalu!

Prva postaja na putu turneje u 2016. godini, bit će zadarski Arsenal, gdje je bend nastupao i prije dvije godine, odsviravši nezaboravan koncert, kakav imaju namjeru ponoviti i ovaj put.

Iako toliko godina na sceni, bend ne pokazuje znakove umora, dapače. Nedavno je izašao novi singl, „Prolazi sve zar ne“, a u pripremi je i drugi.

Mnogi tvrde da zvuče bolje nego ikada, set lista obiluje pjesmama iz svih faza grupe, od dobro poznatih „Uhvati ritam„ i „Jesen u meni“, do novijih poput „Samo ti (Norma belle)“ ili „Nakon svih godina“.

Repertoar koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi bit će nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje, a program od preko dva sata pružit će publici priliku uživanja u kultnim baladama ovog legendarnog benda, uz vokal nezamjenjivog Akija Rahimovskog.

Od 1975. godine do danas Parni valjak objavio je preko 20 studijskih i live albuma, dobitnici su čak 15 Porina, a koncertno su jedan od najaktivnijih hrvatskih bendova.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i na stranici http://www.eventim.hr/hr/ ulaznice/parni-valjak- unplugged-zadar-arsenal- 422463/event.html.

100,00 kn PARTER, 160,00 kn VIP STANDARD ( ulaz galerija desno), 210,00 kn VIP PREMIUM (ulaz galerija lijevo).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...