Samsung u Barceloni predstavio S7 i S7 edge, donosimo fotografije i videa novih uređaja

Samsung je večeras u Barceloni predstavio nasljednike svojih najnaprednijih telefona, prošlogodišnji S6 i S6 edge sada su dobili svoje poboljšane inačice – S7 i S7 edge.

Procesorski do 30 posto jači, grafički 60 posto snažniji te uz drastično poboljšanje kamere “Dual Pixel” od 12 Mpix – otvor blende na Galaxy S7 i S7 edge modelima iznosi svega F1.7, što omogućava znatno kvalitetnije i življe noćne fotografije.

galaxy-s7_design_box_package– Mnogi trenuci koje bismo željeli ovjekovječiti fotografijom dogode se kad nema dovoljno svjetla, kad smo u zatvorenom prostoru ili kad zađe sunce. Uz Galaxy S7 i S7 edge to neće biti problem. Svjetliji objektiv F1.7 i veći pikseli od 1.4µm na senzoru slike uhvate mnogo više svjetlosti pa Vaše fotografije izgledaju oštro i detaljno, navode iz Samsunga.

“Normalni” Galaxy S7 ima ekran dijagonale 5,1 inča, dok je edge varijanta veća i ima ekran dimenzije 5,5 inča. Gustoća piksela ekrana manje inačice je 577 ppi dok ekran edgea ima 534 ppi.

Novost koju je Samsung ponovno vratio u ovim verzijama uređaja je utor za Micro SD karticu, koji je sada smješten zajedno s utorom za SIM.

Baterija ovih uređaja snage je 3.000 odnosno 3.600 mAh, a prema Samsungu dovoljno je snažna “da pogledate cijelu sezonu Igara prijestolja”.

– Dugo smo usavršavali krivulje uređaja Galaxy S7 i S7 edge. S pomoću vlastitog procesa pod nazivom 3D toplinsko oblikovanje stvorili smo 3D staklo koje se savija toliko precizno da zajedno sa zakrivljenom metalnom legurom stvara izuzetno kompaktno i snažno jedinstveno unibody kućište, stoji u PR materijalima.

S uređajima Galaxy S7 i S7 edge ne morate se bojati spustiti telefon na mokru površinu. Možete ga nastaviti upotrebljavati čak i nakon što vam padne u vodu. Možete igrati igre uz bazen, objavljivati autoportrete na plaži i pozvati taksi na kiši. Dodijeljena im je klasa standarda IP68 – može biti uronjen u 1,5 metara vode na najviše 30 minuta.

Izgled S7 i S7 edge možete pogledati u našoj galeriji…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...