Bez posla ste? Ovaj oglas je hit!

Oglas za posao koji su sredinom ožujka na Facebooku objavili iz slovenskog Eko resorta pod Veliko planino, postao je pravi hit, prenosi RTV.

Naime, na ovaj način odlučili su potražiti pastire čiji će zadatak biti briga o biljkama, životinjama i organizacija radionica za djecu, a živjeli bi u tipičnoj planinskoj kućici.

– Nevjerojatna poslovna prilika za deset osoba usred Slovenije gdje u zelenom blagu europe možete postati pastir, način je na koji se pokušava privući potencijalne zaposlenike.

Voditelj resorta Matjaž Zorman rekao je kako bi se posao obavljao od dva do četiri tjedna, a na oglas se javilo već preko 2000 ljudi iz cijelog svijeta sve od Australije, Novog Zelanda i Londona.

Osoba koja se prijavljuje na oglas mora dobro poznavati jezik i voljeti djecu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...