Škola puna mogućnosti

Devet predstava za učenike zadarskih osnovnih škola

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U sklopu projekta „Škola PUNa mogućnosti“ Kazalište lutaka Zadar izvest će devet edukativnih predstava za djecu od 1. do 4.razreda.

Riječ je o predstavi ‘Priča o različitosti’ kojom se želi senzibilirati uzrast nižih razreda o problemima s kojima se susreću djeca s teškoćama.

Predstava će se odigrat u devet osnovnih škola Grada Zadra koje su partneri u projektu. Prva predstava na rasporedu je u petak, 1. travnja 2016. s početkom u 10,45 sati u OŠ Šime Budinića.

Projekt Škola PUNa mogućnosti, ukupne vrijednosti 2.665.725,40 kuna, sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu bespovratnih sredstava od 2.339.152,86 kuna.

Grad Zadar kao nositelj provodi projekt u razdoblju od 17. kolovoza 2015. do 16. kolovoza 2016. u partnerstvu s devet gradskih osnovnih škola (OŠ Stanovi, OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski otoci, OŠ Krune Krstića, OŠ Šime Budinića, OŠ Šimuna Kožićića Benje, OŠ Petra Preradovića, OŠ Smiljevac i OŠ Voštarnica), s ciljem osiguravanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama koji su integrirani u redovite i posebne odgojno-obrazovne ustanove.

U okviru projekta osigurano je 60 pomoćnika u nastavi koji su s radom započeli prvog dana nastavne godine, 7. rujna 2015.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar