Kandidati za direktora jutros pred Vijećem; tko će naslijediti Šupu?

Danas bi konačno trebali doznati ime novog direktora Turističke zajednice Grada Zadra. O tome tko će naslijediti dugogodišnjeg direktora Zvonka Šupu, odlučit će članovi Turističkog vijeća TZ Zadra koji su se konačno okupili na jednom mjestu.

U konkurenciji više nije sedam kandidata, koliko ih je poslalo valjane prijave jer je od kandidature odustao Ante Peroš koji je dobio ponudu za radno mjesto koje je očito bilo toliko primamljivo da ga nije mogao odbiti.

Tako je u konkurenciji ostalo šest kandidata i to Ante Rados, Tomislav Letinić, Branko Ganzulić, Vanja Čvrljak, Bernard Miočić i Ivica Plazonić.

Oni će u jutarnjim satima održati prezentaciju na hrvatskom i engleskom jeziku pred članovima Vijeća, koji će kasnije glasati i tako jednom kandidatu dati prednost i povjerenje da vodi zadarski turizam u narednom mandatu. Ipak, nije isključeno da se izbor danas ne dogodi te da nekoliko kandidata uđe u uži izbor i da se glasanje ponovi. No, kroz nekoliko sati znat ćemo više.

Članovi Vijeća ipak ne bi smjeli dozvoliti tu situaciju jer 1.travnja je pred vratima, niti sezona nije miljama daleko, a Zadar kao najbolja europska destinacija još uvijek nije iskoristila ovu titulu. Štoviše, niti se ne zna u kojem će pravcu ići “valorizacija” ovog priznanja koje nam je dodijeljeno još protekli mjesec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...