Zadar postaje sve popularnija turistička destinacija stranim turistima!

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s s najvećim izborom smještajnih objekata, objavio je najnovije informacije vezane uz položaj grada Zadra kao sve popularnije turističke destinacije kako u međunarodnom tako i u okviru Hrvatske. Prema podacima Booking.com-a, gosti ponajviše posjećuju Zadar zbog starog grada, a potom hrane, svjetski poznatog zalaska sunca, plaža i bogate povijesti. Prema Booking.com-u, države čiji građani najčešće posjećuju i rezerviraju smještaj u Zadru u 2015. godini bile su Njemačka na prvom mjestu, iza koje slijede Francuska, Hrvatska, Velika Britanija, Italija, Španjolska, Južna Koreja, Austrija, Belgija i Švedska.

Booking.com-ov regionalni menadžer Goran Pleše istaknuo je:

– U posljednje tri godine Zadar je doživio značajan porast u broju partnera koji surađuju s Booking.com-om. U 2013. godini putem Booking.com-a bilo je ponuđeno 265 smještajnih objekata u Zadru, a danas ta brojka iznosi više od 1.200, dakle, gotovo pet puta više. Mi i dalje nastavljamo raditi na unaprijeđenju naših snaga i konstantno povećavamo broj partnera. U nadolazećim godinama očekujemo kontinuirani rast, kako broja objekata, tako i popunjenja raspoloživih kapaciteta, pošto je Zadar kao jedna od top  destinacija u Hrvatskoj  sve više prepoznata na tradicionalnim i novim tržištima.

Kao globalni lider s najširim izborom mjesta za boravak diljem svijeta, od soba svih vrsta, od hotela do apartmana, vila, iglua, kućica na stablu, Booking.com također je otkrio tri smještajna objekta u Zadru s najvišim prosjekom ocjena recenzija gostiju zasluženih kontinuiranom izvrsnošću, uslugom, lokacijom, šarmom i nizom drugih detalja, a to su Zadar Center apartmani, apartman Evergreen i apartman Maraschino.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...