Doznajte kad je na programu HRT-a “Lijepom našom” iz Pakoštana

Dana 6. travnja u Pakoštanima je održano snimanje najdugovječnije HRT-ove zabavne emisije „Lijepom našom“. Na snimanju ovog glazbeno-scenskog showa u rodnom mjestu generala Ante Gotovine bili su pakoški načelnik Milivoj Kurtov i župan Stipe Zrilić, dok Ante Gotovina ovdje ipak nije bio nazočan zbog poslovnih obaveza.

U Športskoj dvorani Osnovne škole Pakoštane nastupali su: KUD “Pakoštane”, KUD “Vrana”, KUD “Sv. Roko”- Sv. Filip i Jakov, KUD “Bokolje” – Dobropoljana, MPS “Sokolovi” – Ravni kotari, VS “Zvuci zavičaja” – Benkovac, zatim klape: “Asseria” – Benkovac, “Bibinje”, “Karmel” – Turanj, “Niko” – Zadar, “Munita” – Zadar, “Libar” – Privlaka, “Donat” – Zadar, “Sol” – Pag, i “Bonaca” te Džentlmeni, Krešimir Perović, Ivica Sikirić Ićo, Bepo i David, Zoran Jelenković, Banana, Đuka Čaić, Marina Tomašević, Đani Maršan, Amenda Stošić, Tomislav Bralić i klapa Intrade. Za kraj su poput šlaga na vrhu torte nastupili kraljevi dijaspore Mate Bulić i Mladen Grdović. Dvojica potonjih izvođača nebrojenih hitova su i na domaćem terenu još jednom dokazali kako im popularnost ima jako uporište i u domovini. Svi koji su bili na snimanju mogli su se uvjeriti u to.

Dobra zabava bila je zajamčena svima koji su izravno sudjelovali na snimanju emisije. A ostali koji nisu imali tu privilegiju, ovo je tek podsjetnik da ne propustite pogledati emisiju na HRT-ovom programu u subotu 16. travnja s početkom u 17:45 sati (HRT1) prvi dio emisije, a u sljedeću subotu drugi dio emisije Lijepom našom iz Pakoštana.Svojevrsna je ovo reklama Pakoštanima jer osim glazbeno-scenskih nastupa emisija promiče tradicijske i kulturne vrijednosti gradova i mjesta u kojima gostuje, pa tako i cijele naše Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...