Klapa Kontrada i The Frajle u Arsenalu!

Ovog svibnja u Arsenalu ćete moći uživati u glazbi klape Kontrada i poznatih četiriju dama Marije Mirković, Nataše Mihajlović, Jelene i Nevene Buča- članica grupe The Frajle.

Klapa Kontrada već dugi niz godina osvaja publiku diljem dalmatinskih regija, a na pozornicu Ilirijinog Arsenala dolazi 12.svibnja s početkom u 21.00 h. Njihov nastup upotpuniti će gosti večeri: Giuliano, klapa Kampanel i Elena Stella. Ovim koncertom će se ujedno i obilježiti 10. rođendan klape Kontrada, a očaravajuću klapsku atmosferu upotpunit će Giuliano koji je svoju karijeru počeo vrlo rano a što je rezultiralo brojnim hitovima „Dobro mi došla ljubavi”, “Srna i vuk”, “Gori more”… i mnogim drugim. Nakon njega će uslijediti klapa Kampanel koja od 2008.godine nakon albuma „Aj ća volim te“ pomiče granice klape u modernom zvuku dalmatinske pjesme bez odricanja tradicije! Uz sjajne članove Kampanela nastupit će i mlada zadarska pjevačica Elena Stella.

Požurite po svoje ulaznice po cijeni od 35 kuna čiji je prihod namjenjen socijalnoj samoposluzi Caritasa zadarske županije.

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Eventima i na stranici www.eventim.hr.

Nakon klape Kontrada lirijin Arsenal će ugostiti četiri dame čiji uspon počinje od 2009. godine nakon obrađivanja pjesama na jedinstven, kreativan i još uvijek pomalo drugačiji stil. The Frajle uspijevaju ono što je mnogima neshvatljivo- stvoriti pravu romantičnu interakciju s publikom, čime potpuni stranci postaju zaljubljeni parovi.

U njihovim pjesmama svatko može pronaći nešto za sebe od mlađe do starije populacije!

Nastup The Frajli nije tek izvođenje skladbi već povezivanje s publikom kroz neopterećeno uživanje u glazbi punoj pozitivne energije i radosti. Glazbenu različitost prenose i na scenu gdje se upečatljivom kostimografijom također bitno razlikuju od ostalih glazbenica.

Već prvi album nazvan “Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon dviju nagrađivanih obrada ,,Meni trebaš ti“ te “Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju.

Ove jedinstvene glazbenice gostovat će u Arsenalu 14. svibnja s početkom u 22.00 sati.

Već sada moguće je kupiti ulaznice na svim prodajnim mjestima Eventima ili na stranici www.eventim.hr.

Cijena ulaznice za parter je 80 kuna.

VIP ulaznice uključuju barski stol i koštaju 100 kuna u pretprodaji.

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 90 kuna za parter, i 110 kuna za VIP.

Pri kupnji VIP ulaznice obavezna je rezervacija stola na broj 091 253 4645.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...