Počeli radovi na sanaciji obalnog pojasa u Diklu

Gradski odbor HSLS-a obavijestio je javnost kako su konačno započeli radovi na sanaciji rive u Diklu. Dugo iščekivani događaj zaslužuje svu medijsku pažnju, pa vam tako u cijelosti prenosimo priopćenje HSLS-a, a možete pogledati i snimku s lica mjesta:

S obzirom da smo se obvezali javnosti da cemo ju obavještavati o napretku na sanaciji rive Mali Milin i Suha m.o. Diklo, došlo je vrijeme da se upitamo je li nas vijećnik u Gradskom Vijeću gdin. Joso Knez bio u krivu kad je rekao da se nada da sanacija rive Mali Milin i Suha m.o Diklo neće biti prvotravanjska šala.

Naime, ovim putem želimo obavijestiti javnost da su poceli radovi na sanaciji obalnog pojasa Mali Milin i Suha m.o. Diklo, koja je godinama jedan od većih problema ovog elitnog dijela grada.

HSLS Zadar izražava “veliko zadovoljstvo” što je naša inicijativa uspjela, do te mjere da je Grad Zadar odlučio cijeli događaj koji građani Dikla čekaju više od 30 godina, ovjekovječiti specijalnom kamerom dronom.

Dovršetak radova planira se za 2541. godinu, no moguće je da će se radovi malo produljiti do 2741. g.zbog podizanja razine mora kao posljedice globalnog zatopljenja.

U prilogu nastavku možete pogledati slike i kratki video uradak ovog povijesnog događaja za Diklo.

Gradski odbor HSLS-a

HSLS radovi

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...