Boris Novković ženi se za 19 godina mlađu Zadranku Ines Katić

Nakon šest mjeseci veze 48-godišnji zagrebački pjevač odlučio se za brak sa svojom 19 godina mlađom djevojkom, Zadrankom Ines Katić. Vijest o njihovoj ljubavi u javnost je izašla krajem siječnja ove godine. Borisu će to biti treći brak, a za tportal je potvrdio vjenčanje ovog ljeta.

Nakon Nevene Rendeli i Maka Vejzovića, koji su najavili svadbu ovog ljeta, isto slavlje očekuje pjevača Borisa Novkovića. Naime, Boris je, kad je riječ o ženama, pun iznenađenja. Svojoj 19 godina mlađoj djevojci, 29-godišnjoj Ines Katić prvo je posvetio pjesmu, a zatim je uslijedila prosidba. Par će nakon pola godine svoju vezu vrlo skoro okruniti brakom.

‘Istina je, ženim se’, izjavio je Boris za tportal. Pjevač i zgodna politologinja upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresirao za kampanju ‘Govor mržnje ozbiljna je stvar’, koju je Ines inicirala. Komunikaciju su započeli dopisivanjima i razgovorima na društvenim mrežama, a nedugo zatim rodila se ljubav.

Prije Ines Boris je tri i pol godine bio u vezi sa slikaricom Ivom Višošević. Zbog nje se rastao od druge supruge Lucije, s kojom ima dva sina. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić, od koje se rastao 1997. nakon pet zajedničkih godina. Vijest o vjenčanju Borisa i Ines Katić prvi je donio Story.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...