Vikend na Pagu pun je događanja

U petak, 27. svibnja 2016. godine održat će se proslava 15. rođendana Dječjeg zbora Vijolice i promocija glazbene slikovnice pod nazivom Škola ljubavi. Program započinje u 19.00 sati u Domu kulture u Pagu.

Istoga dana kreću i ovogodišnje Dragor Lux ronilačke igre koje će trajati do 29. svibnja 2016. u Kampu Šimuni na otoku Pagu. Vrhunac će obilježiti gala večera i koncert Psihomodo Popa.

Želja nam je privući što više natjecatelja koji su spremni odmjeriti snage u nekoj od ovih podvodnih vještina: podvodna orijentacija, podvodna mozgalica, gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom i brzinsko plivanje perajama, kažu organizatori.

Igre ne bi bile potpune bez testiranja opreme, pa će se tako i ove godine moći besplatno testirati najkvalitetniji komadi opreme od suhih, polusuhih i mokrih odijela, kompenzatori plovnosti do regulatora, ronilački kompjuteri, maske, peraje, podvodni scooteri…

Domaćini natjecanja su Kamp Šimuni i ronilački centar Foka d.o.o. Sve informacije i prijavni obrazac pronađite na www.ronilackeigre.com

U subotu, 28. svibnja 2016. godine održat će se 7. Rođendanski party Moto kluba Paška bura na prostoru starih Magazina soli. Organizatori vas pozivaju da dođete i dobro se zabavite uz obilje hrane i pića i živu glazbu uz grupu ”The Pulse Original”. Defile sudionika započinje u 19.00 sati, a dio prihoda namjenjen je u humanitarne svrhe. Pokrovitelji manifestacije su Turistička zajednica grada Paga i Grad Pag.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...