Klapa Rišpet nastavlja niz koncerata u Posedarju

Beach bar i klub Stars Posedarje nastavlja s nizom kvalitetnih koncerata! Sljedeći na rasporedu je onaj Klape Rišpet, poznate po hitovima kao što su “Mislin samo na te”, “Fališ mi” i “Ne more vrime”.

Isto tako, suradnju su ostvarili i s Jolom, i to u spotu za pjesmu “Samo njoj ću pivat”, dok za nekoliko dana izlaze i, s po njihovim riječima najboljom pjesmom dosad – “Reći ćeš mi hvala”. Zanimljvo je za tu pjesmu da u spotu glumi proslavljeni kuhar Ivica Pažanin, član žirija u kulinarskom TV showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”.

Koncert je na rasporedu u subotu 25.06. u klubu na plaži Sveti Duh kod Posedarja, s početkom u 23:00. Idealno za proslaviti pobjedu Hrvatske i ulaz u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ulaz je besplatan!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...