AUTORSKI URADAK ZADARSKOG ALTER ROCK BANDA

Nulapark predstavio video spot za prvi singl “Meditiram”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Zadarski alter rock band Nulapark u petak 10. lipnja u Starom kazalištu lutaka, Zadar imao je promociju prvog singla i video spota za pjesmu “Meditiram”.

Dogođaj su otvorili posebni gosti, potrošačko-renesansni duet “Cob & Mob”, s izvedbom pjesme Meditiram grupe Nulapark, u klasičnom, renesansnom duhu, u vlastitom aranžmanu, napisanom za dvije klasične gitare. Spomenuti dvojac je oformljen samo za tu priliku, a sačinjavaju ga Cob – član zadarskog renesansnog ansambla „Renesta Cobbler Strings” i Mob – njegov mobitel.

Takav uvod je stvorio posebnu atmosferu nakon čega je uslijedila projekcija video spota u sasvim drugačijem ozračju. Video spot potpisuju Marko Kujundžić i Daniel Vučinović. Snimljen je na različitim lokacijama grada Zadra, a osim članova Nulaparka u snimanju je sudjelovalo još 30-ak statista. Spot, kao i pjesma, na humorističan način kritizira bezglavo srljanje modernog stanovnika planeta Zemlje u hiper-potrošačko društvo.

Video spot je objavljen na Youtubeu. Pjesma Meditiram je autorski uradak grupe Nulapark, snimljen dijelom samostalno, dijelom u studiju D.I.M, produciran samostalno, uz mastering Tomislava Kraljevića.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar