Subašić: “Na Parku prinčeva nisam nikada izgubio i neću ni sada”

Nakon treninga u bazi hrvatske nogometne reprezentacije uoči EURA u Deauvilleu vratar Danijel Subašić i napadač Mario Mandžukić izjavili su kako trenutačno razmišljaju samo o prvom suparniku, Turskoj protiv koje će igrati u nedjelju u Parizu (15 sati).

Najvažnije je da dobro radimo i da smo zdravi. Bio sam na dva velika natjecanja na klupi i sada se nadam da ću braniti. Sve je odlično i čekamo utakmicu s Turskom, rekao je Subašić, koji već nekoliko sezona brani vrata Monaca, pa će ovaj EURO odraditi na poznatom terenu, a posebno ga lijepe uspomene vežu uz pariški stadion.

Meni je lijepo igrati u Francuskoj, a na Parku prinčeva još nisam nikada izgubio i nadam se neću ni sada, dodao je Subašić, koji se potom osvrnuo na prvog suparnika:

Poštujem sve momčadi i sve igrače i sigurno je Turska dobra reprezentacija. Čvrsti su, jaki i nikoga nećemo podcijeniti. Jaki su u prekidima, Calhanoglu ih posebno dobro izvodi, no posebno im se ističe snaga kolektiva. No, budemo li kompaktni u obrambenom bloku, sve možemo riješiti bez prekršaja u opasnoj zoni. Imamo igrače koji igraju u vrhunskim klubovima, koji su dokazali da su i sami vrhunski igrači. Protivnici bi se stoga trebali prilagođavati nama, izbornik to od nas traži i to trebamo raditi. No, moramo ići utakmicu po utakmicu jer nam je osnovni cilj proći skupinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...