Borci za Zadar ili kriminalci; Pokret Otpora zbog prijetnji našem glavnom uredniku prijavljen policiji i DORH-u!

Borci za Zadar naizgled plemenitoga cilja u manje od jednoga dana počeli su naličiti na terorističku grupaciju koja nasilni metodama nameće svoj stav i mišljenje drugima. Naime, nakon što je Antena Zadar danas objavila članak koji “Pokretu Otpora Zadar” nije išao u prilog, ubrzo su putem službenih sredstava komunikacije odaslane uvrede i prijetnje na naš račun.

Radi se o ozbiljnim prijetnjama objave neistinitih podataka s ciljem ugroze ugleda i sigurnosti u prvom redu urednika Antene Zadar Franka Pavića, a posredno i svih zaposlenika grupacije Antena Digital.

Da se radi o metodama koje lako možemo okarakterizirati terorističkima, govori i činjenica da je Anteni Zadar zadan rok do 17:30 sati za uklanjanje ranije spomenutog članka jer će “Pokret Otpora Zadar” u protivnom uspuniti svoje prijetnje.

capture-20160710-180254capture-20160710-180407

Pokret otpora prijetnja

Njihova nadasve kriminalna aktivnost pokušaja ucjene novinara i nasilne cenzure protivne svim normama demokratskog društva prijavljena je nadležnim službama. Policija i DORH, koji su kontaktirani, najavili su raskrinkavanje “Pokreta Otpora Zadar” i zakonom propisane sankcije za njihove aktivnosti.

Ovakvi ekscesi još su jednom opomena društvu da totalitarne metode ne smijemo opravdavati te da se svim silama moramo boriti da demokracija i dalje ostane “jedina igra u gradu”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...