Karamarko u suzama, iznevjerili su ga najbliži!

Tomislav Karamarko osjeća se razočarano, izdano i iznevjereno od strane njemu najbližih suradnika, ljudima kojima je vjerovao te se iz tih razloga odbija pojavljivati u medijima, provevši neko vrijeme na dalmatinskoj obali, razmišljajući o svemu što je pošlo po krivu. Takve informacije donosi Večernji.hr čiji je novinar razgovarao s nekoliko HDZ-ovaca s kojima Karamarko navodno i dalje održava kontakt.

Sve što se događalo poprilično ga je iscrpilo. Razočaralo ga je kao čovjeka. Želi se odmoriti od svega, a politikom se sigurno sada ne bavi. Pokušalo se konstruirati priče da on želi da se određeni ljudi kandidiraju za predsjednika HDZ-a. Ali ne vidim što bi on time dobio, samo bi naštetio sebi, ali i drugima. Otkad je dao ostavku, stale su sve priče o njemu, kazao je neimenovani član HDZ-a.

Tuzi u očima Karamarka navodno su uzrok Milijan Brkić, ali i Domagoj Ivan Milošević, dok potporu i dalje daje Miri Kovaču kao potencijalnom budućem predsjedniku HDZ-a. Što su sve HDZ-ovci kazali o duševnom stanju Tomislava Karamarka i njegovoj budućoj karijeri možete pročitati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...