Modrić i Ramos napravili su nevjerojatnu reklamu za Hrvatsku!

Iako su mnogi tvrdili da su se Luka Modrić i Sergio Ramos posvađali zbog toga što je hrvatski reprezentativac otkrio Subašiću u koju stranu će Španjolac pucati jedanaesterac protiv Hrvatske, to nije ni blizu istini. U prilog tome ide i činjenica da njih dvojica zajedno provode ljetni odmor, a Luka Modrić upoznaje Ramosa i njegovu obitelj s hrvatskim ljepotama.

Prvo su bili u Dubrovniku, zatim na Korčuli, a jučer su otišli na Biševo pa posjetili jedan od najvećih bisera – Modru špilju. Sergio Ramos oduševljen je ljepotama Hrvatske, a svoje dojmove dijeli na društvenim mrežama.

“Čarobna noć u gradu iz bajke. Dubrovnik!”, napisao je Ramos na Twitteru, a objavio je i fotografiju s Korčule.

Na društvenim mrežama fotografije širi i Luka Modrić, a kad se uzme u obzir da njih dvojica kombinirano na Instagramu, Facebooku i Twitteru imaju oko 50 milijuna pratitelja, onda vam je jasno kakvu sureklamu Hrvatska i njezine ljepote dobile u svijetu, piše Večernji list.

Inače, Modrić i Ramos veliki su prijatelji, često se druže i posjećuju i u Madridu pa su tako objavili i zajedničku fotografiju kod Ramosa na bazenu uoči finala Lige prvaka u kojem je njihova momčad pobijedila Atletico i osvojila 11. europski naslov u povijesti. O njihovu prijateljstvu već se pisalo, a Ramos je jednom otvoreno priznao da mu je baš hrvatski nogometaš jedan od najboljih prijatelja u Realu.

– Stvarno sam dobar sa svima u klubu, ali ako bih morao istaknuti nekoga, onda bi to bili Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Marcelo, rekao je Ramos.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...