Odlomljena greda uništila sve čamce VK Pag, mole za donacije

Velika nesreća zadesila je Veslački klub Pag prošloga tjedna kada se stara greda magazina soli odlomila i pala ravno na plovne čamce kluba, u potpunosti ih uništivši.

Čamci su bili donacije veslačkih klubova i tvrtki iz cijele Hrvatske, a bez njih jednostavno se ne može nastaviti raditi i trenirati. Upravo zato VK Pag prikuplja donacije za kupnju novih čamaca koji će 17 veslačica i veslača odvesti na Prvenstvo Hrvatske u Zagrebu.

Prije dvije godine smo osnovali klub, marljivo i predano radili, ostvarili izvrsne rezultate za ovaj kratak period postojanja, upisali preko 50 djece do 18 godina. Ovim putem molimo za pomoć sve koji to mogu i žele, veslačke klubove, pojedince, tvrtke i poduzetnike (naročito paške) da nam pomognu u nabavci novih čamaca za našu veslačku djecu. Ono što nam je neophodno su najmanje 2 skifa i 2 dubla, školska ili niže kategorije vrijednosti. Velike i skupe čamce ne trebamo, veslački pogon mlađih kategorija nam je prioritet i obveza, pišu iz kluba.

Ne dopustimo da slomljena greda slomi snove perspektivnog kluba i djece koja potencijalno mogu ostvariti zapažene rezultate.

IBAN: HR3924020061100722249

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...