Vican za sada javno podržao jedino Ilčić, čovjek kojem djeca Afrike i Europe nisu ista, a zlo su masturbacija i homoseksualci

Najavu da će Dijana Vican i Matko Glunčić zamijeniti Borisa Jokića u provođenju Cjelovite kurikularne reforme, za sada je javno podržao jedino Ladislav Ilčić.

Gospođa Vican je jedna od vodećih pedagoginja, bila je i državna tajnica, vodila je važne procese u odgoju i obrazovanju i apsolutno ima potencijal i mogućnost voditi ovakve procese, puno više od gospodina Jokića. Čini mi se da je po svojim stručnim radovima i dosezima puno sposobnija za to od g. Jokića, izjavio je prije nekoliko sati Ilčić za N1.

Ovaj kontroverzni predsjednik stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku poznat je javnosti postao po svojim tvrdnjama da djeca Afrikanaca i Azijata nisu ista kao djeca Europljana te da je velika razlika između Hrvata i Muslimana. Ilčić je poznat i po izjavama kako je seksualna aktivnost smislena samo i isključivo u braku, da masturbacija nije dopuštena te da je homoseksualnost nastranost i zlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...