Klasični, moderni, suvremeni ples – sve vas očekuje na jednom mjestu

Baletna udruga Pirueta otvara novu plesačku sezonu

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Baletna udruga PIRUETA otvara novu plesačku sezonu koja otpočinje 4.10.2016.godine te poziva sve zainteresirane male i velike (buduće) plesače da se što prije prijave na broj 0959108580, te na taj način osiguraju svoje mjesto u ovom atraktivnom i nadasve kvalitetnom plesačkom centru izgrađenom po svim svjetskim plesačkim parametrima.

Ako želite da i Vaše dijete bude dijelom sjajnih, velikih scenskih projekata za koje se tražila karta više, a kao što su to bili „Sheherezada“ i recentno „Andersenovo carstvo“ – ovo je prava prilika za vas!

Lokacija održavanja nastave jest također na zavidnom profesionalnom nivou – baletna se dvorana proteže na čitavih 210 m kvadratnih te je jedina takva u Hrvatskoj koja posjeduje visoku opremljenost te adekvatni, amortizirani pod za plesače, „Harlequin“.

Adresa jest Ante Starčevića 1, prvi kat Autobusnoga kolodvora. Nastava se u cijelosti odvija uz Vinku Zekić, balerinu i koreografkinju sa zavidnom i bogatom plesačkom biografijom. Ona je idejna i umjetnička osnivačica PIRUETE, a svoje je plesno umijeće brusila na prestižnoj Accademiji Nazionale di danza te u Balletto di Roma, poznatih širom Europe, kao i svijeta. Iza nje je uspješna dugogodišnja plesna karijera u zemlji u kojoj se i školovala, pa je tako nastupala unutar “Spellbound dance company”, u “Teatru Renato Greco” , kao i na brojnim manifestacijama na poznatoj talijanskoj televiziji Rai tv. Isto tako, do sada je održala brojne seminare edukativnoga karaktera u odreda najvećim plesnim centrima širom čitave Italije.

Baletna udruga PIRUETA osnivač je i prvoga natjecanja u solo plesu pod nazivom „Solo art“, i to u pet plesnih kategorija, a tijekom godine također organizira i brojne baletne seminare, predstave i ostale srodne aktivnosti na polju plesnih i izvedbenih umjetnosti.

Klasični, moderni, suvremeni ples – sve Vas očekuje na jednom mjestu! Baletna udruga PIRUETA! Pridružite se njihovim sjajnim plesačima što prije!

Ostavi komentar koristeći Facebook