D’ se:riz – nakit koji čuva ljetne uspomene

Kalendarski, jesen nam je stigla, a sve ljubiteljice mode zasigurno su već obnovile svoje odjevne kombinacije za nadolazeću sezonu. Sve one dobro znaju da styling nije savršen bez pažljivo odabranog komada nakita.

Dizajnerica zadarskog brenda D’ se:riz, Višnja Knežević, u svojoj jesenskoj kolekciji napravila je pravi zaokret od dosad viđenog – zamijenivši prepoznatljive riječne bisere i staklene perle novim medijem – vunom i filcem.

‘U traganju za savršenim komadom nakita koji ćete obožavati promjena materijala bila je veliki izazov. Odlučila sam se za materijale koji pružaju toplinu i mekoću na prvi pogled i dodir. Linije nakita su čiste, forma i dizajn pravilni i jednostavni. Iako su materijali jesenski i topliji, boje su i dalje ljetne – kada ih stavite na sebe jednostavno će otjerati jesensko sivilo koje nam predstoji’ – ističe Višnja Knežević.

Simetričan dizajn i geometrijski oblici, vunene rese i mašne stvaraju upečatljive statement komade nakita koji izvrsno odgovaraju kako klasičnom tako i trendovskom stilu odijevanja.

‘Vrijeme godišnjih odmora daleko je iza nas, vruće ljetne noći zamijenili su kišni, jesenski dani. Ideja vodilja u novoj kolekciji bila je napraviti nakit koji će vam izmamiti osmijeh na lice, nakit uz koji ćete svaki put iznova proživljavati najzabavnije događaje ljeta, a svoje uspomene s godišnjeg odmora čuvati i oživljavati tijekom cijele godine’ – naglašava dizajnerica.

Za editorijal pod varljivim i kišnim jesenskim nebom, D’ se:riz ekipa odabrala je Kraljičinu plažu u Ninu. Pred objektivom Josipa Vukića nakit je prezentirala Petra Maštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...