Dođite na radionice najbolje majstorice dekorativnog slikanja u Hrvatskoj

Dali hobby art shop u Varoši u subotu i nedjelju organizira kreativno druženje svih zaljubljenika u primijenjenu umjetnost. U goste smo pozvali Teu Jurković, koja će održati besplatne prezentacije i tri radionice.

U subotu 24. rujna s početkom u 11:00 sati krećemo s besplatnim prezentacijama. Idealno za sve početnike kako bi se upoznali sa raznim tehnikama, ali i za sve one koji samostalno rade i žele nadograditi svoje znanje novim idejama i trikovima.

U subotu  24. rujna s početkom u 17:00 sati nastavljamo sa radionicom Vintage reljef, izradi ćemo kutiju za maramice. Naučit ćemo izradu reljefa od gipsa te efek kamena i mramora na drvetu.

U nedjelju 25. rujna s početkom u 9:00 sati je radionica One Stroke Painting. Oduvijek ste željeli naučiti slikati, ali niste sigurni imate li potreban talent? Nemajte straha, za One Stroke Painting tehniku dekorativnog slikanja nije potrebno nikakvo slikarsko predznanje, pa čak ni talent! Ove nedjelje zakoračite u magičan svijet boja i uz par poteza kostom ostvarite dugo željeni sanI Radionicu vodi certificirana instruktorica Tea Jurković, jedna od najboljih majstorica ove tehnike u Hrvatskoj.

U nedjelju 25. rujna s početkom u 13:00 sati nastavljamo sa naprednim decoupagom. Ova radionica namijenjena je svim onima koji su već stekli osnove ove zanimljive tehnike.Na ovoj radionici naučit ćemo kako pravilno raditi sa soft papirom, sjenčati motive, nadoslikavati ih uz elemente Country Painting tehnike.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...