Milan Bandić u Zadru: “Trebamo osloboditi Hrvatsku od poslušnika, loše ekonomske slike, neradnika i svega što tereti državu”

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti te čelnik Koalicije za Premijera skupa sa nositeljima liste za IX. izbornu jedinice, na čelu sa Kristijanom Kapovićem, Milan Bandić jutros je posjetio Zadar, točnije, Narodni trg gdje se družio s građanima i simpatizerima.

– Zadar ima Sveučilište, Opću bolnicu, sto tisuća studenata, treba pustiti grad da diše. Kristijana Kapovića trebate u Saboru. Održat ćemo prvu sjednicu premijerne vlade na tvrđavi u Kninu. Trebamo osloboditi Hrvatsku od poslušnika, loše ekonomske slike, neradnika i svega što tereti državu. Jedino što znam u životu i što sam naučio, što me majka naučila, jedan je bog i jedan je mater i jedino njih mogu slušati. Lažu oni koji kažu da treba ukidati općine i županije, treba ukidati njih. Jedna od točki danas na sjednici će biti novi ustroj ministarstava,; ministarstvo obrane bit će u Kninu, branitelja u Vukovaru, turizma u Dubrovniku, graditeljstva u Splitu, prometa u Zadru, regionalnog razvoja u Puli, poljoprivrede u Osijeku. To je Hrvatska za koju se treba boriti. Morat će se dizati u šest sati ujutro, a ne kao do sada u 9. 16 i po godina darujem svoje zdravlje i viziju za Zagreb od kojeg sam napravio europsku metropolu, a to ću napraviti i od Hrvatske. U Hrvatskoj ima mjesta za svakog čovjeka, bez obzira kako se zove i kako se krsti. Nisu nama problem ni Srbi, ni Rusi ni Japanci, jedino mi. Sami smo sebi najveći problem, rekao je Bandić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...