Učenička zadruga iz Preka jedina sa zadarskih otoka na državnoj smotri

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Hrvatske zajednice tehničke kulture, 5. i 6. listopada u zadarskom Arsenalu održat će se 28. smotra učeničkih zadruga.

U srijedu, prvoga dana, u sklopu pokazne kreativne radionice za sudionike i posjetitelje, od 14.30 do 19 sati, kao jedina sa zadarskih otoka, predstavit će se Učenička zadruga Mogunja OŠ Valentina Klarina iz Preka, i to izradom košarica od konopa. Smotra učeničkog zadrugarstva festival je stvaralaštva, kreativnosti, inovativnosti i poduzetništva djece i mladih, izložbeno-prodajnog je karaktera i otvorena je od 10 do 19 sati. Svoje proizvode predstavit će 70 najboljih učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske koje su pravo za sudjelovanje na državnoj smotri stekle na osnovi uspjeha na županijskim smotrama i jedna učenička zadruga iz inozemstva.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...