Osnovane podružnice MODES-a u Zadarskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Dana 02.11.2016. godine, srijeda, i 03.11.2016, četvrtak, osnovane su podružnice MODES-a u općini Novigrad, te općini Župa dubrovačka. Na izbornoj skupštini podružnice MODES Novigrad, koju je vodio izvršni tajnik stranke Ivica Vlakić uz Vladu Rapana i Vicu Brkljaču, nazočili su ujedno brojni dužnosnici Moderne Demokratske Snage (MODES) grada Zadra i Zadarske županije, među kojima županijski vijećnici te predstavnici i koordinatori županijskih podružnica MODES-a.

Za predsjednika općinske podružnice Moderne Demokratske Snage (MODES) Novigrad jednoglasno je izabran gospodin Ante Gospić, a za njegovog zamjenika gospodin Darko Batur. Novoizabrani predsjednik općinske podružnice Novigrad, gospodin Ante Gospić, zahvalilo se na ukazanom povjerenju i istaknuo kako će u narednim danima novoosnovanoj podružnici pristupiti još mnogo drugih članova i simpatizera, kako bi zajedničkim snagama polučili uspjeh u razvoju i prosperitetu općine Novigrad. Naglasio je kako će do sljedećih izbora podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) u Novigradu raditi na programima i razvojnim planovima Novigrada, Pridrage i Paljuva u jednakoj mjeri.

Predsjednik Moderne Demokratske Snage (MODES) Rudolf Dvorski izrazio je zadovoljstvo uključivanjem mladih ljudi:

“Upravo je podružnica MODES-a u Novigradu daljnji dokaz kako mladi sve više prepoznaju značaj i važnost Moderne Demokratske Snage. Odlučnost članova novoosnovane podružnice MODES-a u Novigradu može poslužiti ostalim općinama i gradovima kao primjer preuzimanja odgovornosti u ovim teškim vremenima.” Rudolf Dvorski zaključio je skupštinu riječima: dok drugi pričaju – mi radimo, dok drugi ruše – mi gradimo.

Predsjedništvo Moderne Demokratske Snage (MODES) Novigrad:
Ante Gospić – predsjednik

Darko Batur – dopredsjednik

Dr. Lovre Pedić – dopredsjednik

Toni Batur – tajnik

Matej Čulina – rizničar

Duje Čulina – član

Ivan Bakić – član

Matej Zubčić – član

Mladen Batur – član

Marko Grubić – član

Kristina Baždarić – član

Izbornu skupštinu u Župi dubrovačkoj vodio je dopredsjednik MODES-a Petar Vuletić koji je ujedno i županijski vijećnik u skupštini Dubrovačko-neretvanske županije uz koordinatoricu za županiju i članicu predsjedništva stranke, gospođu Sanju Barbarus te gospodina Marija Grbavca. Zapisničarka je bila gospođa Maris Miloslavić.

Za predsjednika općinske podružnice Moderne Demokratske Snage (MODES) Župa dubrovačka jednoglasno je izabran gospodin Tomislav Marčinko, a za dopredsjednike stranke su jednoglasno izabrani gospoda Slobodan Erceg i Pero Grbić.

Predsjedništvo općinske podružnice Moderne Demokratske Snage (MODES) Župa dubrovačka:
Tomislav Marčinko – predsjednik

Slobodan Erceg – dopredsjednik

Pero Grbić – dopredsjednik

Hrvoje Slade – tajnik

Maro Kulišić – rizničar

Davor Romanović – član

Đivo Miloslavić – član

Hrvoje Sentić – član

Tomislav Katušić – član

Ante Vidović – član

Maro Barović – član
MODES i ovim činom osnivanja podružnica u općini Novigrad i općini Župa dubrovačka pokazuje (za razliku od ostalih stranaka koje o tome samo pričaju), da im je glavni cilj uključiti što više mladih ljudi u politiku, kako bi zajedničkim djelovanjem i radom uvjetovali promjene koje će omogućiti ravnomjeran i sustavan razvoj RH, a u cilju zaustavljanja sveprisutnog egzodusa mladih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...