Slabljenje bure; Otvorena dionica A1 između Maslenice i Posedarja

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), upozorava HAK.

Zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica. Vozi se uz ograničenja brzine no autoceste su otvorene za sve skupine vozila iako je sinoć od 21,11 sati zbog olujnih udara vjetra na mostu Maslenica zatvorena za sve skupine vozila autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje u oba smjera

Zbog razminiranja uz autocestu A1, dana 30. studenog od 08,00 do 15,00 sati za sav se promet zatvara dionica između čvorova Sveti Rok i Zadar II, u oba smjera. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Karina (DC50, DC27 i DC502). Razminiranje traje do 10. prosinca, a u slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. Korisnike molimo za razumijevanje.

Zbog radova na autocesti A1 u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba, danas do 18,00 sati, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h. Dana 30. studenog 2016.god. od 08,00 do 13,00 sati kroz tunel Malu Kapelu zbog radova će biti prekidan promet u oba smjera dva puta po 15 minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...