Coca Cola zatvara Poluotok; Zbog božićnog kamiona sutra nova prometna regulacija!

TZ grada Zadra koristi priliku izvijestiti javnost o privremenom zatvaranju ulice Stratico u Zadru u četvrtak, dana 15. prosinca 2016. godine zbog dolaska Coca Cola božićnog kamiona u terminu od 16.00 do 18.00 sati.

Nastavno na donijetu odluku o privremenoj regulaciji prometa na dijelu Poluotoka u dogovoru s predstavnicima Grada Zadra, Policijske uprave Zadarske te tvrtkom “Obala i lučice” d.o.o. Zadar molimo sve sudionike u prometu da u to vrijeme izbjegavaju navedenu prometnicu za kretanje te ih također pozivamo na razumijevanje i uvažavanje privremene regulacije prometa koju će provoditi prometna policija.

Coca Cola božićni kamion u navedenom terminu zadržat će se u navedenoj ulici kako bi sudjelovao u sklopu programa Adventa na Trgu Petra Zoranića.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...