Cukrići uspjeli u akciji edukacije Zadrana o dijabetesu!

Povodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa 12.11.2016. godine Udruga Cukrići uspješno je organizirala akciju na Narodnom trgu u Zadru čija je svrha bila edukacija ljudi u prevenciji, ranom prepoznavanju te pravovremenom reagiranju i pomoći osobama s dijabetesom tip I i II.

Zahvaljujući brojnim sponzorima i suradnji s medijima akcija je polučila veliki uspjeh.

Kako Udruga Cukrići propagira zdravu prehranu i aktivnu tjelovježbu kao metodu prevencija dijabetesa tip II, akcija je privukla pozornost i tvrtke Decathlon čija je temeljna djelatnost propagiranje sportskog načina života.

Tvrtka Decathlon izrazila je želju poduprijeti Udrugu Cukrići u svim svojim nastojanjima te je u tu svrhu organizirano druženje u prostorijama Sportske škole Dite Zadarsko.

Na tom druženju članovima Udruge Cukrići podijeljeni su prigodni pokloni i dana je podrška daljnjem radu Udruge.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...