Doživite jedinstveno putovanje na Mars u City Centeru one Split

Bilo da se radi o dječjoj maštariji ili fascinaciji odlaskom u svemir – svi smo barem jednom razmišljali o mogućnosti života na drugom planetu. Svi oni koji to žele, imat će priliku otputovati na Mars u City Centeru one Split! Nakon postave u Zagrebu, izložba seli u City Center one Split od 2. do 11. prosinca, te će svi posjetitelji tijekom radnog vremena shopping centra moći doživjeti nezaboravno iskustvo!

U sklopu globalne premijere serijala „Mars“ čija je premijerna epizoda prikazana 13. studenoga na National Geographic-u u 171 zemlji i na 45 svjetskih jezika, u City Centeru one Split biti će održana izložba koja će na inovativan način prikazati kako bi izgledalo putovanje na planet Mars. Izložba donosi i priču o Roveru, vozilu koje već dugo godina istražuje površinu misterioznog planeta. Njegovo dugogodišnje putovanje po Marsu nadmašilo je sva očekivanja pretvorivši tako ovu misiju u prvo veliko svemirsko istraživanje Marsa. Do sada neviđena otkrića za koje je zaslužan rover, promijenila su poimanja znanstvenika o Crvenom planetu, te pokrenuli moderno doba svemirskih istraživanja.

Osim priče o Roveru, svi posjetitelji moći će doživjeti impresivno virtualno iskustvo putovanja na Mars pomoću ekskluzivnih video snimaka iz serijala i virtualnih naočala te vidjeti kako izgleda putovanje, slijetanje i život na Marsu. Putovanje na Mars bit će dostupno radnim danom od 15 – 21 h, a subotom i nedjeljom od 9 – 21 h. Svakog posjetitelja koji na kratko otputuje na Mars, očekuje poklon!
Serijal „Mars“ pomiče granice klasičnih znanstvenih serijala i emisija koristeći najinovativnije vizualne efekte te izmjenjujući igrane i dokumentarne dijelove – kako bi što vjernije prikazao uzbudljivu priču o pokušajima ljudske vrste u koloniziranju planeta Mars. Serijal je udružio velika producentska imena poput Briana Grazera, Rona Howarda, Michaela Rosenberga, Justina Wilkesa, te Davea O’Connora, a ugostit će i neke od najvećih znanstvenih umova današnjice: znanstvenika Neil deGrasse Tysona, Elona Muska – generalnog direktora i tehnološkog direktora tvrtke SpaceX, te Jima Greena – NASA – inog direktora Odjela za planetarnu znanost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...