Radni vikend za PK Jaderu; Održano klupsko natjecanje članova “Zima 2016”

U subotu 26.11. u jutarnjim satima na bazenu Višnjik održalo se klupsko natjecanje članova PK Jadera “Zima 2016”. Pravo nastupa su imali svi članovi kluba dok su članovi iz natjecateljske grupe pomogli pri organizaciji te su preuzeli poslove sudaca, štopera i pomoćnika startera, te im ovim putem zahvaljujemo na pomoći. Na bazenu Višnjik  okupilo  se 139  članova našeg kluba koji su prije početka natjecanja dobili nove klupske majce i prisustvovali zajedničkom slikanju. Autor grupne fotografije je Vladimir Ivanov. Ekipi koja zbog bolesti nije bila u mogućnosti nastupiti želimo što brži oporavak. Većini članova ovo je bilo prvo natjecanje, a održano je sa ciljem da sva djeca imaju priliku isprobati osjećaj natjecanja koji je moguće naučiti samo sa identičnim situacijskim treningom kakav smo danas imali. Plivači su bili podijeljeni u 7 kategorija, a svaki plivač je imao pravo nastupa u dvije discipline. Mlađi članovi su plivali 25m dionice dok su se stariji okušali na duplo dužim dionicama. U svakoj disciplini i kategoriji tri prvoplasirana plivača i plivačice su nagrađeni medaljama. Zadovoljni smo isplivanim rezultatima svih naših plivača, a pogotovo su nas oduševili najmlađi kojima je ovo prvo natjecanje i koji su već danas pokazali da na njih treba računati u budućnosti.

26/27.11.2016. na 25m bazenu Višnjik u Zadru  održano je 3. i 4. kolo ŠIZD lige za sve kategorije od početnika do seniora. Na programu su bile discipline: 100m prsno, 100m leđno i 200m mješovito u 3. kolu te 50m slobodno, 50m leptir i 400m mješovito u 4. kolu. Pod vodstvom trenera Edgara Nimca ovaj vikend naš klub su predstavljala ukupno 52 člana od kojih je 29 nastupilo u oba kola, dok su 23 člana nastupila samo na 4.-tom kolu. Naši članovi su se 38 puta plasirali među tri najbolja u svojim kategorijama, a nakon četiri odrađena kola lige šest naših plivača se nalazi među prva tri u svojim kategorijama po zbroju LEN bodova: ml kadet Lovre Jerak i i Ema Krstić (1), kadet Noa Kuman (3), ml.junior Duje Grgić (3), ml.juniorka Tonka Krstić (2), junior Leo Bavdek (2)
U disciplini 100m prsno do plasmana su doplivali:
1.mjesto ml. kadeti Lovre Jerak (05) i Ema Krstić (06), ml.junior Sandro Barić (01),
2 mjesto: ml.kadetkinja Lea Ikić (06), kadet Filip Smolić (03), ml.juniorka Tonka Krstić (03)
3 mjesto: kadet Noa Kuman (04), junior Leo Bavdek (99), ml juniorka Ellena Šušteršić (03)
U disciplini 100m leđno do plasmana su doplivali:
1.mjesto: ml.kadetkinja Ema Krstić (06),
2 mjesto: ml. kadeti Lovre Jerak (05), ml juniorka Ellena Šušteršić (03)
3 mjesto: kadet Noa Kuman (04), ml.juniorka Tonka Krstić (03), juniorka Marija Šalina (00)
U disciplini 200m mješovito do plasmana su doplivali:
1.mjesto: ml.kadeti Lovre Jerak (05) i Ema Krstić (06), junior Leo Bavdek (99),
2 mjesto; kadet Noa Kuman (04), ml.juniorka Tonka Krstić (03),
U disciplini 50m slobodno do plasmana su doplivali:
1.mjesto: ml.kadeti Lovre Jerak (05) i Ema Krstić (06),
2 mjesto: početnik Mirta Zubčić (08), ml juniorka Ellena Šušteršić (03)
3 mjesto: početnik Mareta Štrbac (08), ml.juniorka Tonka Krstić (03)
U disciplini 50m leptir do plasmana su doplivali:
1.mjesto: ml.kadeti Lovre Jerak (05) i Ema Krstić (06), ml.juniorka Tonka Krstić (03)
2 mjesto: ml.junior Duje Grgić(01)
3 mjesto: kadet Noa Kuman (04), junior Leo Bavdek (99), početnik Mareta Štrbac (08), ml juniorka Ellena Šušteršić (03)
U disciplini 400m mješovito do plasmana su doplivali:
1.mjesto: kadet Noa Kuman (04), junior Leo Bavdek (99), ml.juniorka Tonka Krstić (03)
2 mjesto; ml.junior Duje Grgić (01)

Na 3. i 4. kolu su nastupili: Sandro Barić, Leo Bavdek, Josip Budak, Petra Dobrić, Stella Grabovac, Duje Grgić, Roko Grgić, Rita Herceg, Lea Ikić, Lovre Jerak, Stipe Kasun, Toni Korda, Ema Krstić, Tonka Krstić, Noa Kuman, Marija Kuman, Dorijan Marin, Ante Nižić, Dominik Paleka, Melani Pavlović, Vito Petani, Andrija Smolić, Filip Smolić, Marko Spahija, Anđelo Šabić, Marija Šalina, Mateo Škalec, Ellena Šušteršić, Aneta Zurak.
Na 4. kolu su nastupili: Dora Babić, Piero Bajlo, Stjepan Baraba Č., Lovre Baraka, Jakov Bljajić, Marko Borić, Emilia Brnabić, Roza Grdović, Oliver Grdović, Ana Grubelić, Barbara Jerak, Petra Jurinčić, Matej Jurišić, Ivano Kuman, Pavle Mandić, Lovre Mijolović, Mate Molnar, Šimun Sladović, Jakov Šarić, Mareta Štrbac, Maksim Vrkić, Šimun Zdrilić, Mirta Zubčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...