Tradicionalni gospel koncert uoči Božića ponovno u HNK Zadar; Iz New Orleansa stižu Joyful gospel singers

Predbožićno razdoblje u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar začinit će već tradicionalno održavanje gospel koncerta u utorak, 13. prosinca s početkom u 20 sati.

Iz New Orleansa stižu JOYFUL GOSPEL SINGERS. Skupina je to od sedam pjevača i instrumentalista koji svojim interpretacijama gospel hitova kao što su Oh, Happy day, Joyful, joyful, This Litlle Light of Mine ili Amazing Grace, ostavljaju bez daha.

Temperamentni sastav koji je osvojio sve veće gospel i jazz pozornice svijeta, s uspjehom je nastupio i na čuvenom Monterey Jazz festivalu u Kaliforniji, a na New Orleans Jazz & Heritage festivalu su poput rezidentnog ansambla.

Članovi Joyful Gospel Singers – a su: Alfred Caston – gitara, vokal, Albert Mickel – vokal, Jan Randolph –  vokal, Timothy Ashmore – klavijature, bas gitara, Ebony Fears – vokal, Chandra Grayson – vokal , Oliver Alcorn – bubnjevi.

Joyful Gospel Singers surađivali su sa zvijezdama kao što je Bryan Adams, Kirk Franklin, Thelma Houston te od 1995. godine do danas snimili nekoliko nosača zvuka koje su potom prodali u zavidnom broju primjeraka.

Na koncertima Joyful Gospel Singers – a zadivljuje strast, autentičnost, kvaliteta vokalne tehnike i izvedbe te čista ljubav prema glazbi.

Ulaznice su od danas u prodaji po cijeni od 60,00 kuna na blagajni HNK Zadar ( radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom:11-13h). Kupnjom ulaznice sudjelujete u božićnoj nagradnoj igri HNK Zadar.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...