stihovi sve govore

Boris Novković: Postom na fejsu objavio kraj ljubavi s Zadrankom Ines?

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Kao i prije nepune dvije godine, kad je o kraju trogodišnje veze sa slikaricom Ivom Višošević progovorio iskrenim postom na svom Facebooku, zahvalivši joj na ljubavi, Boris Novković odabrao je, čini se, isti način da bi prijatelje i obožavatelje obavijestio o svom novom ljubavnom krahu.

‘Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala!’, napisao je Boris u postu uz snimku pjesme ‘Nije htjela’, jedne od najljepših balada Kemala Montena koja progovara o kraju jedne ljubavi, piše Tportal.hr.

Boris i Kemal bili su dugogodišnji prijatelji, a emocije sa sinoćnjeg koncerta očito su ga natjerale na iskreno priznanje. Upravo na prošlogodišnjem koncertu u čast Montenu Boris i 19 godina mlađa Zadranka su se prvi put pojavili u javnosti.

Vjenčanje se dogodilo krajem kolovoza prošle godine na Pagu nakon samo pola godine veze. Borisu je to bio treći brak, a mnogi su bili iznenađeni kad je par objavio zaruke u svibnju, ni tri mjeseca nakon što je javnost doznala za njihovu ljubav. Za Borisa je Ines tada bila ona prava, a posvetio joj je i pjesmu – ‘Ines’. No ako je suditi po posljednjem priznanju, pjevač nažalost nije bio u pravu.

Ljubavna priča s bivšom djevojkom Ivom Višošević, koja se također našla u Borisovim pjesmama, jako nalikuje ovoj s Ines. I Ivi je pjevač na kraju zahvalio na ljubavi na svom Facebooku i na taj način obavijestio javnost o tom detalju u svom privatnom životu.

‘Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu, odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas, već i sve ljude u interakciji s nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bismo svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega’, napisao je tada Boris Novković i time iznenadio mnoge.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar