pravaši

Mladi s Poluotoka: Želimo bolji život u srcu grada

Arhiva, ilustracija
Tamni način

HSP AS nastavio je s završnom konsolidacijom stranačkih redova na razini županijskih vijeća te gradskih i općinskih podružnica kako bi stranka spremno dočekala opće lokalne izbore . Na tom tragu, u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika, stranački delegati s područja Grada Zadra dana 17.01.2017. jednoglasno su izabrali novo vodstvo MO Poluotok na čelu s predsjednikom Lucianom Klancem.

Obraćajući se stranačkim suradnicima, novoizabrani predsjednik  MO Poluotok Luciano Klanac naglasio je svakodnevnu problematiku koja muči njegove sugrađane i ponudio neka od mogućih konkretnih rješenja.

Naglasio je kako je izuzetno zadovoljan sa sve većim  zanimanjem mladih za HSP AS  o čemu najbolje svjedoči veliki rast članstva na dnevnoj razini.  Naveo je kako sa postojećom stranačkom infrastrukturom, konkretnim rješenjima, jasnim programskim ciljevima  te snagom mladosti očekuje zasigurnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Skup je vodio predsjednik gradske organizacije i zamjenik Glavnog tajnika Mate Lukić koji je istaknuo da gradimo suvremenu modernu desnicu s mladim naraštajima na čelu. Naveo je da se planira baviti rješavanjem konkretnih pitanja i stvarnih problema malog čovjeka!

Buka i parking su dva najozbiljnija problema ovog dijela grada.

Ako grad ne može osigurati parkirna mjesta tokom cijele godine, mora ukiniti naplatu istih za sve stanovnike Poluotoka, buka se može i mora regulirati da se stanovnicima Poluotoka omogući normalan život, pogotovo u mjesecima van sezone.

Do kraja ožujka svi mjesni odbori, biti će spremni za izbore, a iz dana u dan, mladi članovi HSP-a pokazuju da su snažna, stabilna i organizirana stranka desnoga svjetonazora u koju svaki dan pristupaju novi mladi ljudi okrenuti budućnosti i kroz HSP AS su se odlučili sami izboriti za nju.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar