Ovo joj nije trebalo; Mariah Carey se brutalno osramotila na dočeku Nove godine

Glazbena diva Mariah Carey trebala je otpjevati svoja dva hita na dočeku Nove godine u emisiji Dicka Clarka New Year’s Rockin’ Eve, no nastup uživo pokazao se kao potpuni promašaj. Slavna pjevačica zbog navodnih tehničkih poteškoća nije se ni trudila otvarati usta i pretvarati se da pjeva, a njezin novogodišnji nastup završio je debaklom.

Tehnički problemi nastupili su kad se Mariah Carey našla na pozornici i spremala otpjevati svoj veliki hit ‘Emotions’. ‘Trudim se’, rekla je vidno frustrirana Carey koja je prestala pjevati jer joj navodno slušalice nisu radile te je od publike zatražila da oni nastave s pjesmom.

Njezina sljedeća izvedba pjesme ‘We Belong Together’ završila je jednako neslavno, a pjevačica je tijekom nje koračala pozornicom odbijajući pjevati, au jednom se trenutku čuje kako govori da nisu uvježbavali tu pjesmu.

‘Jednostavno nije ništa bolje’, rekla je pjevačica završivši svoj kratki nastup koji je započeo u 23.30, pola sata uoči legendarnog spuštanja kugle na njujorškom Times Squareu.

Pjevačica je kasnije na Twitteru komentirala inicident našalivši se da se s…. događaju te da se nada da će se o njoj pisati i u 2017.

Gledatelji očekivano nisu bili oduševljeni njezinom nastupom, a na društvenim mrežama njezinu su karijeru proglasili zadnjom žrtvom 2016, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...