Prijavite se na Festival duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar 2017.

Podsjećamo sve autore i izvođače da javno raspisan Natječaj za 5. Festival duhovne glazbe “Svjetlost dolazi” Zadar 2017. traje još samo mjesec dana s zaključnim danom 24.veljače.

Festival će se održati 21. travnja 2017 u HNK Zadar s početkom programa u 19:30.

Na festivalu se izvodi moderna kršćanska glazba i natjecateljskog je karaktera. Dodjelit će se nagrade za najbolji tekst ,glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike UVJETI NATJEČAJA :

– Tekstovi skladbi moraju biti kršćanskog karaktera

– Novokomponirane skladbe, ili nedavno objavljene ali da nisu javno izvođene na   festivalima ili emitirane na radiju

– Trajanje skladbi  do 3:50 min., najviše do 4:00 min.

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI:

-Tekst pjesme u Word formatu

-Uredno potpisani autor teksta, autor glazbe, autor aranžmana

-Kratka biografija izvođača sa svim potrebnim kontakt podacima (kontakt osoba, adresa, tel. mob. email)

-Ogledna demo snimka skladbe koja ne treba biti studijski i produkcijski obrađena ali treba biti što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji) poslana u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps

– Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete neće biti razmatrane od strane organizatora. Autori jamče za originalnost skladbi. Naknadno utvrđivanje neoriginalnosti skladbe  povlači za sobom sankcije određene festivalskim pravilnikom.

REZULTATI NATJEČAJA: bit će javno objavljeni putem medija 03.ožujak 2017.g. Autori i izvođači koji su izabrani od strane Organizacijskog odbora festivala osobno će se obavijestiti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...