Provaljeno u drvenu baraku, dva kafića i trgovinu

U proteklih nekoliko dana, u Poličniku, nepoznati je počinitelj provalio u drvenu baraku u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio televizor i nekoliko stotina kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Biljanima Donjim, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio kompresor i gorivo ukupne vrijednosti više od sto tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći sa srijede na četvrtak, u Nikole Jurišića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 57-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...