Provaljeno u kafić i dvije trgovine

U noći s ponedjeljka na uto rak, na Putu Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U protekla dva mjeseca, u Smokoviću, nepoznati je počinitelj provalio u improviziranu stambenu nastambu koju koristi 53-godišnjak te otuđio alat i sekundarne sirovine ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio prijenosno računalo i mobitel ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Zemuniku Donjem, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete, alkoholno piće i druge predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...