WhatsApp iOS korisnicima omogućio slanje poruka u offline modu

WhatsApp je upravo objavio novu nadogradnju aplikacije koja donosi nekoliko zanimljivih funkcija korisnicima iOS platforme. Sve što je potrebno je na svom uređaju instalirati posljednju verziju WhatsAppa (2.17.1).

Glavno poboljšanje uključeno u nadogradnju je dodatak nove funkcije koja korisnicima omogućuje slanje poruka čak i kada nisu spojeni na internet. Primjerice, ako nemate vezu, napišete poruku i kliknete na send, a poruka će ostati na čekanju sve dok ne budete povezani na bežični ili mobilni internet.

Osim ove funkcije, Whatsapp je odlučio i redizajnirati zaslon korištenja skladištenja pa će korisnici sada moći upravljati internom memorijom svojih telefona tako što će obrisati pojedine vrste poruka, posebno video poruke. Uz najnoviju verziju Whatsappa za iOS, korisnici mogu poslati do 30 fotografija ili videozapisa odjednom, dok je opcija prije bila ograničena na samo 10 fotografija.

U posljednjih nekoliko mjeseci WhatsApp je napravio nekoliko poboljšanja svoje usluge. Poruke se mogu obrisati prije nego ih primatelj pročita, a uvedena je i opcija videopoziva koji je potpuno zaštićen, odnosno enkriptiran pa se razgovori ne mogu prisluškivati, piše Zimo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...