nagraditi ćemo najbolji slogan

Antena Vam daruje neponovljivo iskustvo – utrku na rijeci Zrmanji za 6 osoba!

Promo/PR
Tamni način

Sve ljubitelje avanturističkog turizma koji žele doživjeti neponovljivo iskustvo i aktivni odmor u prirodi zasigurno će obradovati nova nagradna igra Antene Zadar!

29. travnja budite sudionik “Rafting Regatte” u sklopu Zadar Outdoor Festivala.

Sve što trebati učiniti jest biti pripravni i pratiti članke koje ćemo vrlo brzo plasirati te u njima pronaći ključne riječi koje će biti posebno istaknute. Uz malo kreativnosti, složit ćete slogan, a autor onog najzanimljivijeg bit će nagrađen vrijednom nagradom kojom će razveseliti sebe i svoje društvo.

Naime, Antena Zadar poklanja sudjelovanje u utrci, vožnju čamcem za 6 osoba.

Natjecateljska rafting staza ukupno je dugačka 14,5 km. Prolazi se za 2,5-3 sata, ovisno o vodostaju rijeke. Start je na mjestu Mlini Žegar, a cilj na Berberovom buku.

Prvih 6 km staze do Velikog buka nagib je 2,5 %, obiluje manjim brzacima, manjim slapovima i nema zahtjevnijih prepreka. Neposredno ispred Velikog buka u Zrmanju se ulijeva rijeka Krupa, sliv vlastitog izvora i rijeke Krneze, te svega 100tinjak metara dalje Veliki buk – slap visok 11 metara koji zaobilazimo pješice.

U donjem dijelu staze nagib se povećava na 6 % te brzaci, tjesnaci i slapovi postaju intenzivniji.

Sama rijeka Zrmanja duga je 69 kilometara, izvire iz snažnog vrela podno planine Poštak u južnoj Lici i ulijeva se u Jadran 12 kilometara od Obrovca. Kanjon obiluje brojnim speleološkim oblicima: škrapama, pećinama, ponornicama, podvodnim spiljama te brzacima i slapovima. Kanjon je najljepši u proljeće kada ga krasi raskošno i endemsko raslinje, zato je rafting najpotpuniji doživljaj te ljepote.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar