Direktor Tankerske Mario Pavić novi član Upravnog vijeća Hrvatskog registra brodova, Dilber ‘izletio’ iz Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja

Danas održana zatvorena sjednica Vlade najzanimljivija je bila, po običaju, po pitanju kadroviranja. Zadranima će donesene odluke biti itekako zanimljive budući da se tiču dvije osobe s čijim se radom grad itekako mogao upoznati.

Na sjednici Vlade dana je suglasnost za imenovanje dijela članova Upravnog vijeća Hrvatskog registra brodova, koje imenuje Hrvatsko pomorsko brodarsko društvo i hrvatski osiguravatelji i reosiguravatelji brodova. Imenovani članovi su Mario Pavić, Pero Kulaš i Marijan Kralj. Mario Pavić Zadranima je najpoznatiji kao direktor Tankerske plovidbe, odnosno donedavno jedini član uprave te brodarske tvrtke. Pavić je ujedno i predsjednik Hrvatske udruge brodara “Mare Nostrum”.

S druge strane Željko Dilber nije bio Pavićeve sreće. On i Ivica Tolić razriješeni su članstva u Upravnom odboru Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Novim članovima, koji se imenuju kao predstavnici radnog tijela Hrvatskog sabora matičnog za pitanja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te kao predstavnici hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, imenovani su Josip Đakić i Dražimir Jukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...