Kukljičanka Vesna Benić u nedjelju u showu “Nikad nije kasno”

U nedjelju, 19. veljače u 20 sati na RTL-u će se emitirati četvrta emisija glazbenog talk-showa „Nikad nije kasno“, u kojoj će nastupiti i naša otočanka, Vesna Benić iz Kukljice, čiji je rad kao organizatorice kulturnih programa na Ugljanu i u Zadru poznat široj javnosti, pišu Naši školji.

– Radosna sam što sudjelujem u ovom glazbenom showu koji natjecateljima pruža priliku da uz  interpretaciju pjesme ispričaju i svoje životne priče. Vjerujem da će naši gledatelji pozitivno prihvatiti ovu emisiju. Glazbeni show RTL Televizije „Nikad nije kasno“ pružio mi je šansu da prvi put, s punih 50 godina, iskusim čari velike  televizijske pozornice. Pisanje pjesama i glazbe je teren na kojem se bolje snalazim. Kao kantautorica imam veću slobodu da izrazim sebe, da budem uistinu ono što  jesam, dok se pjevanjem bavim  kao amater ,stoga je stati na ovakvu pozornicu za mene velik blagoslov. Iako je ovaj show natjecateljskog karaktera, moj motiv nije natjecanje nego sudjelovanje. Stjecati nova prijateljstva, upoznati rad i organizaciju ovog formata, usvajati nove vještine i znanje prilika je za još jedno  veliko iskustvo u mom životu, poručuje Vesna.

Show, u kojemu nastupaju kandidati iznad 45 godina starosti, što je bio i osnovni uvjet za prijavu na preliminarnu audiciju, snima se u Beogradu, u studiju Grand produkcije u krugu Avala filma. Ima 1500 četvornih metara, 200 kvadrata led ekrana, 200 komada dodatnih rasvjetnih tijela, pored osnovne rasvjete. Show snima 11 kamera, a na projektu radi 70 ljudi.

Natjecatelji nastupaju uživo uz pratnju velikog orkestra. Stalni član žirija je Tonči Huljić uz kojega u svakoj  emisiji gostuju po dva člana. Voditelji su Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...