Na svečanosti HJS-a otkrili kako dvoje oko nastupa na OI u Tokiju

Zlatna olimpijska posada u klasi 470 Šime Fantela-Igor Marenić i srebrni u klasi Laser Tonči Stipanović nagrađeni su na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti Hrvatskog jedriličarskog saveza (HJS) na kojoj su brojna priznanja dobili i brojni jedriličari koji su 2016. godinu učinili najboljom u povijesti hrvatskog jedrenja

Svečanost u zagrebačkome hotelu Panorama protekla je u znaku Olimpijskih igara u Rio de Janeiru i prvih olimpijskih medalja za naše jedrenje, a Fantelu, Marenića i Stipanovića nazočni su pozdravili pravim ovacijama.

“Stvarno smo dirnuti kako ste nas dočekali. Ja i Igor još nismo odlučili o našoj budućnosti, ali znamo da sigurno imamo podršku naših kolega, Saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. Štogod odlučili, ne bojimo se budućnosti”, kazao je zlatni Šime Fantela, koji još dvoji o tome hoće li on i Marenić braniti zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...