Poslali ste poruku pa požalili? WhatsApp će uskoro uslišiti vaše vapaje i omogućiti brisanje, odnosno izmjenu poslanih poruka!

Koliko puta ste poželjeli da možete izbrisati ili barem promijeniti poruku koju ste poslali? Neki servisi za dopisivanje već imaju ovu opciju koja korisnicima omogućuje brisanje poslanih poruka, a sličnu opciju sada testira i jedan od najpopularnijih servisa za komunikaciju – WhatsApp. Prema glasinama koje su jučer objavljene na internetu, Facebook (koji je kupio WhatsApp prije nekoliko godina) trenutno testira mogućnost brisanja, odnosno uređivanja poslanih poruka putem WhatsAppa. Poruke će se, dakle, moći uređivati i brisati nakon što su isporučene, no samo ako ih primatelji nisu pročitali – jednom kad ih korisnici pročitaju više se ne mogu mijenjati i brisati, piše Zimo.

Prema Mashableu, ova se opcija trenutno testira u beta verzijama Androida i Appleovog iOS-a, a objavljeni screenshotovi pokazuju kako će primatelji izbrisane/uređivane poruke dobiti obavijest kako je pošiljatelj mijenjao ili izbrisao poruku. Također, WhatsApp testira i opciju sličnu Snapchatovim pričama – umjesto samog statusa kojeg korisnici danas objavljuju na ovom servisu, oni će u budućnosti moći objaviti i fotografiju koju će moći uređivati, odnosno crtati po njoj, a ta će ‘priča’ nestati 24 sata nakon objave. Treća opcija koja se testira odnosi se na dijeljenje lokacije te će korisnici unutar grupnog razgovora moći s drugim osobama dijeliti trenutnu lokaciju na kojoj se nalaze.

Kako je riječ o testiranju novih opcija, nije poznato hoće li WhatsApp na kraju implementirati sve ove novitete u svoj servis – to bi trebali saznati tijekom sljedećih tjedana ili mjeseci.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...