Prodajom knjige Dinke Dušević prikupljeno 12.300 kuna za nabavu aparata za zračenje onkoloških bolesnika

U nedjelju je u Arsenalu održana promocija romana “Ljubav Plavog Mjeseca”  autorice Dinke Dušević .

Prilikom promocije prikupila je 12.300 kn i donirala navedena sredstva u cijelosti za nabavu aparata za zračenje onkoloških bolesnika Zadarske županije.

Osobno iskustvo i borba sa zloćudnom bolesti, koju autorica vodi svakodnevno, nisu umanjili toplinu emocija koje je ona na predstavljanju romana izlila na sve nazočne, pa je ovo i prilika da osim u njeno ime i mi kao Liga protiv raka Zadar izrazimo zahvalnost svima onima koji su se te večeri okupili, ali i onima koji će to učiniti i u narednim danima, jer autorica svjedoči o velikom interesu za njen roman.

Svi oni koji nisu bili na promociji romana Dinke Dušević “Ljubav Plavog Mjeseca” 05. veljače u Arsenalu, a žele svojom donacijom sudjelovati u kupovini aparata za zračenje, molimo to učiniti na slijedeći način:

IME I PREZIME UPLATITELJA
U KORIST: Opća bolnica Zadar
IBAN: HR89 23900011 500102784
SVRHA: aparat za zračenje
MODEL: HR 00
POZIV NA BROJ:05022017

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...