Zadarska mladež HSP AS pomaže Zakladi Ana Rukavina; Pozivaju građane da im se 15. ožujka pridruže na Odjelu za transfuziju

Svjesni važnosti čina darivanja krvotvornih stanica, jutros su se članovi mladeži HSP AS okupili na Odjelu transfuzije zadarske Opće bolnice povodom akcije “Za Zadar zajedno”. Cilj akcije je pomoći Zakladi Ana Rukavina koja prikuplja uzorke za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Nadamo se da će nam se u sljedećem terminu 15.3. pridružiti i ostali građani našega grada Zadra, jer svaka kap krvi nekome možda znači život. Ovim djelom i djelima u budućnosti pozivamo na solidarnost medu građanima, budimo složni i stanimo skupa u svim akcijama koje će naša mladež, ili stranka pokrenuti, pod imenom ZA ZADAR ZAJEDNO.

Za dobrobit svih nas i grada Zadra, ne tražimo mane jedni drugima nego stanimo skupa, u svim malim i velikim akcijama od srca za naš Zadar, poručio je predsjednik HSP AS grada Zadra Mate Lukić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...