Bašić: “Kapović se na vijestima hvali demografskom politikom, a ta djeca i dalje nemaju pristojnu školu ni igralište, u kućama nemaju ni vodovod i kanalizaciju”

Uoči lokalnih izbora, situacija na političkom planu tradicionalno postaje sve napetija. Nakon jučerašnjeg priloga o uspješnoj demografskoj politici u Viru, svoje viđenje stvari u javnost iznosi Josip Bašić, kandidat za načelnika Općine Vir. Njegovo priopćenje ovdje prenosimo u cijelosti:

Načelnik Kapović se jučer na vijestima HRT-a pohvalio demografskom politikom na Viru i mjerama koje provodi. Nedostatak osnovne infrastrukture opravdava ulaganjem u djecu i mlade. Razni životni putevi su mnoge ljude doveli na Vir i danas je situacija da zaista imamo puno djece. To se nikako nije dogodilo zbog Kapovića i njegovog programa jer za to, kao niti za išta drugo, nema plan i program već se sve odvija stihijski i sad pred izbore opet su mu puna usta djece i mladih. Podsjetit ću ga da danas ta djeca i dalje nemaju pristojnu školu, nemaju dvoranu, nemaju parkove ni igrališta, nemaju asfaltirane ulice ni rasvjetu, nemaju sigurne ulice i pješačke prijelaze, nemaju izgrađene nogostupe,a nemaju ni vodovod i kanalizaciju u svojim kućama. Sada tvrdi da im to nije ni potrebno. Kaže kako već razmišlja o novom vrtiću, a postojeći je jedva otvorio prije nepune 4 godine, te taj projekt za sobom vuče velike repove i istrage. Budući da je vješt u manipulacijama i nebuloznim konstrukcijama zanima me odgovor na sljedeće pitanje: na što si Kapoviću potrošio više od 300 milijuna kuna proračuna u samo posljednje 4 godine i koliko su od toga vidjela virska djeca ?!

Josip Bašić
Kandidat za načelnika Općine Vir


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...