Bašić: “Kapović se na vijestima hvali demografskom politikom, a ta djeca i dalje nemaju pristojnu školu ni igralište, u kućama nemaju ni vodovod i kanalizaciju”

Uoči lokalnih izbora, situacija na političkom planu tradicionalno postaje sve napetija. Nakon jučerašnjeg priloga o uspješnoj demografskoj politici u Viru, svoje viđenje stvari u javnost iznosi Josip Bašić, kandidat za načelnika Općine Vir. Njegovo priopćenje ovdje prenosimo u cijelosti:

Načelnik Kapović se jučer na vijestima HRT-a pohvalio demografskom politikom na Viru i mjerama koje provodi. Nedostatak osnovne infrastrukture opravdava ulaganjem u djecu i mlade. Razni životni putevi su mnoge ljude doveli na Vir i danas je situacija da zaista imamo puno djece. To se nikako nije dogodilo zbog Kapovića i njegovog programa jer za to, kao niti za išta drugo, nema plan i program već se sve odvija stihijski i sad pred izbore opet su mu puna usta djece i mladih. Podsjetit ću ga da danas ta djeca i dalje nemaju pristojnu školu, nemaju dvoranu, nemaju parkove ni igrališta, nemaju asfaltirane ulice ni rasvjetu, nemaju sigurne ulice i pješačke prijelaze, nemaju izgrađene nogostupe,a nemaju ni vodovod i kanalizaciju u svojim kućama. Sada tvrdi da im to nije ni potrebno. Kaže kako već razmišlja o novom vrtiću, a postojeći je jedva otvorio prije nepune 4 godine, te taj projekt za sobom vuče velike repove i istrage. Budući da je vješt u manipulacijama i nebuloznim konstrukcijama zanima me odgovor na sljedeće pitanje: na što si Kapoviću potrošio više od 300 milijuna kuna proračuna u samo posljednje 4 godine i koliko su od toga vidjela virska djeca ?!

Josip Bašić
Kandidat za načelnika Općine Vir

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...