prilikom dana UHPA-e

Cappelliju predstavljeni projekti Biograda i okolnih općina

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Ministar turizma Gari Cappelli i državni tajnik Frano Matušić proteklog vikenda sudjelovali su na skupštini Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) koja se u sklopu Dana UHPA-e 2017. održala u Ilirijevom hotelu Adriatic u Biogradu na moru, piše na stranicama Grada Biograda.

Na poziv gradonačelnika Ivana Kneza te načelnika Sv. Filip i Jakova i Pakoštana, Zorana Pelicarića i Milivoja Kurtova, u Gradskoj vijećnici održali su radni sastanak na kojem su razgovarali o turističkim projektima na ovom području.

– Ministru Cappelliju i tajniku Matušiću predstavio sam projekt izgradnje golf igrališta na Baštijunskom brigu i ribarske luke, te Zabavnog parka Mirnovec čije je otvorenje predviđeno u lipnju, kazao je Knez.

Pelicarić je predstavio projekt luka u Sv. Filip i Jakovi i Turnju, Turističku zonu Krč Turanj, obnove stare jezgre, te projekte plaža Morovička i Iza banja.

Pakoštanci su govorili o opremanju zgrade Maškovića hana, projektu starovjekovni park i stari grad Vrana, lukama u Pakoštanima i Dragama.

Marin Colić iz Komunalca je ministra izvijestio o tijeku projekta aglomeracije bivše općine Biograd vrijedne 70 milijuna eura ili preko 500 milijuna kuna.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar