Cappelliju predstavljeni projekti Biograda i okolnih općina

Ministar turizma Gari Cappelli i državni tajnik Frano Matušić proteklog vikenda sudjelovali su na skupštini Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) koja se u sklopu Dana UHPA-e 2017. održala u Ilirijevom hotelu Adriatic u Biogradu na moru, piše na stranicama Grada Biograda.

Na poziv gradonačelnika Ivana Kneza te načelnika Sv. Filip i Jakova i Pakoštana, Zorana Pelicarića i Milivoja Kurtova, u Gradskoj vijećnici održali su radni sastanak na kojem su razgovarali o turističkim projektima na ovom području.

– Ministru Cappelliju i tajniku Matušiću predstavio sam projekt izgradnje golf igrališta na Baštijunskom brigu i ribarske luke, te Zabavnog parka Mirnovec čije je otvorenje predviđeno u lipnju, kazao je Knez.

Pelicarić je predstavio projekt luka u Sv. Filip i Jakovi i Turnju, Turističku zonu Krč Turanj, obnove stare jezgre, te projekte plaža Morovička i Iza banja.

Pakoštanci su govorili o opremanju zgrade Maškovića hana, projektu starovjekovni park i stari grad Vrana, lukama u Pakoštanima i Dragama.

Marin Colić iz Komunalca je ministra izvijestio o tijeku projekta aglomeracije bivše općine Biograd vrijedne 70 milijuna eura ili preko 500 milijuna kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...