DIJELIMO ULAZNICE: Još samo nekoliko dana preostalo do dolaska Pan-Pota u Zagreb, jednog od najpoznatijih techno dvojaca današnjice!

We Love Sound događaji su definitivno stavili Zagreb na europsku party mapu. Organizatori koji svaki mjesec ugošćuju najkvalitetnija imena elektronske glazbe danas, nastavljaju s dovođenjem svjetskih zvijezda u Zagreb, ovaj put jednog od najtraženijih techno dvojaca na elektronskoj sceni danas.

Ovaj berlinski tandem, koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix , u zadnjih nekoliko godina nastupio je na svim najpoznatijim festivalima i klubovima, od Miamija do Ibize. Veliki broj lojalnih fanova prate njihove nastupe diljem svijeta, a sljedeća adresa bit će upravo Zagreb u petak, 31. ožujka na još jednom We Love Sound partyju u zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall.

Redovni nastupi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pagu ostali su u divnom sjećanju svakome tko je imao prilike posjetiti ih, a zasigurno će tako biti i 31. ožujka kad će Pan-Pot održati svoj prvi nastup u hrvatskoj prijestolnici.

Uz Pan-Pot, nastupit će jedna od najpoznatijih dama hrvatske elektronske scene s internacionalnom karijerom – Marina Karamarko te hrvatski DJ i producent koji se može pohvaliti izdanjima na poznatoj svjetskoj etiketi Get Physical – Andrea Ljekaj.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-pres-welovesound-pan-pot-marina-karamarko-andrea-ljekaj-3993 i prodajnih mjesta. Promo ulaznice su rasprodane. Cijena regularnih ulaznica je 150 kn, a u ponudi su i grupne ulaznice za 6 osoba po cijeni od 750 kn.

Antena dijeli ulaznice!

U suradnji s organizatorom poklanjamo vam ulaznice za ovaj veliki techno spektakl. Poklanjamo četiri ulaznice (2×2), a sve što trebate napraviti je poslati SMS poruku s ključnom riječi AZD SOUND i svojim imenom i prezimenom na broj 666999 te ulazite u izbor za osvajanje ulaznica.

Nagradno darivanje traje do utorka, 28. ožujka do 12 sati. Sretno!

Napomena: cijena poslane SMS poruke iznosi 3,72 kn/SMS. Darovi nisu zamjenjivi za novac, niti bilo koji drugi proizvod.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...